gespoten aardappelpuree

2014-01-22 09.00.4540g bloem,40g boter,4dl visbouillon en 1dl room en dan smelt de boter,voeg de bloem toe,visbouillon beetje bij beetje toevoegen goed laten doorkoken tot de gewenste dikte van de saus en  de room als laatste toevoegen.

40g flour, 40g butter, 1 dl 4dl fish stock and cream and then melt the butter, add the flour, little fish broth to boil until the desired thickness of the sauce by bit add and add the cream last.

2014-01-22 09.15.29   4 a 5 aardappelen  snijden  en in de pan doen en laten wij om  zacht te  worden

4 or 5 potatoes and cut to the pan and allow us to be gentle

2014-01-22 09.01.05

1 stengel prei 1 klontje boter weinig water.
-de prei reinigen, spoelen in stukken van +/-2 cm snijden.
-de boter laten smelten.
-prei aan toevoegen en samen met een beetje water laten gaarstoven.
-kruiden met peper en zout.
-opletten dat de prei niet aanbrandt.

Engels

1 leek 1 knob of butter little water.
-Clean the leeks, rinse in pieces of + / -2 cm cut.
-the butter to melt.
add leeks and along with a little water to stew.
-seasoning with salt and pepper.
-watch the leeks do not burn.

2014-01-22 09.01.20

vis
+/- 300 gr vis { vb kabeljauw }
1 visbouillonblokje
½ l water
50 gr gemalen kaas
en stoom de vis

Engels

fish
+ / – 300 g cod fish {vb}
1 fish stock cube
½ l water
50g grated cheese
steam and the fish

2014-01-22 09.12.04    nemen we een vorkje en smeren een beetje boter dan doen we prei er in

We take a fork and smear a little butter than we do in Leek

2014-01-22 09.06.17 2014-01-22 09.23.33     1 eigeel , verwarmde melk , klontje boter

1 egg yolk, milk heated, knob of butter

2014-01-22 09.29.42   nemen we eigeel en verwarm de melk doen we in aardappelen met beetje zout en beetje peper

We take egg yolks and heat the milk we do in potatoes with little salt and some pepper

2014-01-22 09.31.56 2014-01-22 09.20.27

-neem een ovenschotel.
-schik op de bodem de prei.
-een laagje saus, leg hierop de vis.
-terug een laagje saus en overstrooi met de gemalen kaas.
-laat de schotel in de oven gratineren.

Engels

-Take a casserole.
-arrange on the bottom of the leek.
-a layer of sauce, lay the fish.
back a layer of sauce and sprinkle with grated cheese.
-drops the au gratin dish in the oven.

2014-01-22 09.54.02 2014-01-22 10.26.50

het is klaar smakelijk

 

it is ready tasty 🙂

 

Advertisements
Standard

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s